Hallo, ik ben Maaike 

Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Etten-Leur. We hebben een druk bestaan als jong gezin en zijn dan ook met regelmaat op pad. Ons gezin draait het beste als iedereen in zijn eigen flow zit. Immers ben je dan echt jezelf! 
Ik ben meer dan 16 jaar werkzaam binnen de (jeugd)hulpverlening. Ik heb ervaring opgedaan door te werken met jong en oud, met lichte en complexere vragen. Naast mijn HBO studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening (Avans Hogeschool) heb ik door de jaren heen meerdere scholingen gevolgd om mijn kennis te blijven uitbreiden.  In 2021 ben ik de opleiding tot NEI coach (Neuro Emotionele Integratie) gestart.  Deze therapievorm is een mooie aanvulling voor in mijn praktijk. Door mijn brede kennis kan ik vanuit verschillende invalshoeken met je meekijken.
Tijdens onze afspraken vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en we vooral inzetten op wat voor jou werkt!


Anderen over Maaike

~ Deborah (34, moeder van 2 kinderen) ~

Toen mijn meest nuchtere vriendin zei dat haar kindje na een hele onrustige periode sliep en ontspannen was na een sessie met Maaike werd ik nieuwsgierig. Ilya sliep al sinds zijn geboorte, toen meer dan een jaar heel weinig en onrustig. Vooral mensen uit mijn omgeving gaven me namen van therapeuten om het ‘probleem’ te verhelpen. Zelf stond ik daar in eerste instantie niet achter. Echter toen ik hoorde van Maaike en zelf inmiddels behoorlijk uitgeput aan het raken was heb ik met Maaike een afspraak gemaakt. Ik ging de sessie bij ons thuis in met de gedachte; Baat het niet dan schaadt het niet.  En ondanks dat sommige dingen uit de therapie als een soort ‘abracadabra’ voelde, werkt het. Geen grapje. Ilya slaapt vanaf dat moment door en in alle rust.

Maaike heeft inzichten gegeven niet alleen over Ilya, ook over alle anderen in ons gezin. Heel fijn! Ik gun dit anderen ook! Dankjewel Maaike!

 

~ Mascha, 45 jaar ~


Via een vriendin werd ik gewezen op NEI therapie en kwam ik bij Maaike terecht. Ik was heel nieuwsgierig naar wat NEI therapie inhield en wat het voor mij zou kunnen betekenen. Op dat moment zat ik namelijk thuis met een depressie en burn-out nadat ik van baan was geswitcht. Maaike weet de juiste vragen te stellen waarop eigenlijk alles “vanzelf” gaat. Ze legt alles duidelijk uit en weet je ook goed op je gemak te stellen. Middels NEI therapie heb ik veel inzichten gekregen in waar ik nu sta en waar ik aan kan gaan werken om weer op te krabbelen en stappen vooruit te zetten. De NEI sessie gaf mij tevens helderheid en rust wat ik als zeer prettig heb ervaren.

Maaike is een vrolijke, positieve en lieve vrouw met veel kennis. Ik ga zeker nog een keer een NEI sessie bij Maaike boeken.

 


Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? 
Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of een afspraak wil plannen.


Contact


 
E-mailen
Bellen
Instagram